Esittely

Olen Arja Lebeitsuk kasvatan tiibetinspanieleita kennellnimellä Ancelan. Kävin kasvattajaperuskurssin elokuussa 2008 ja kennelnimi myönnettiin maaliskuussa 2009.


Perheeseeni kuuluu mieheni Kimmo. Lapset ovat jo lentäneet maailmalle. Kun ei enää lapset pyörineet jaloissa, niin oli koirien vuoro. .


Tib-Sak Ofelia Ancela (Mimmi) Mimmin haimme Tuurista syksyllä 2005 Kaija Vähäseltä. Ja Pia Kaivolalta Mimmi valloitti meidät aivan täysin. Leidi ja vähän liikaa lellittykin, avoin ja rakastettava. Kiitos Kaija! Näyttelyhin Mimmin kanssa ei meillä ollut tarkoitus mennä ollenkaan, mutta toisin kävi. Kaija sai ylipuhuttua. Keväällä 2006 oli meidän ensi kokemus näyttelyistä Vaasassa. Ei niin mukava kokemus, mutta koukkuun jäätiin. Näyttelyistä on tullut paljon uusia tuttuja ja ystäviäkin.


Toinen tipsu tyttö Kastanjan Dixie haimme 2007 Porista Laineen Riitalta ja Timolta. Dixie punasoopeli kiltti hoivaava tyttö. Omissa oloissakin viihtyvä. 


Neljäs tipsu tyttö tuli meille tammikuussa 2009 Kastajan Disabell (Rusco) Rusco, Dixien täysi sisko oli myytävänä joten päätimme hakea hänet meille. Rusco rauhallinen, kiltti tyttö. Täysin minun koira. Aina minun perässä kulkija.
Heinäkuussa 2012 tuli taloon Suvijan kennelistä Andre " Aki " tulevaisuuden toivo!

Ensimmäinen Pentue 2008 vain yksi Lillancella  Ella josta suku on jatkunut  D , F ja G lasten myötä.


Tavoitteeni on kasvattataa puhdasrotuisia ja terveitä koiria ja luovutan pennut rekisteröitynä ja eläinlääkärin tarkastamina, microsirutettuina rakastaviin ja huolehtiviin koteihin. Kasvatusharrastukseni on pienimuotoista työni lomassa.

Yhteistiedot

  • Ancelan Kennel
  • Arja Lebeitsuk
  • Kaningholmantie 15
  • 68600 Pietarsaari
  • Puh. 040 8243210

arja@ancelan.fi